NFA olarak, Uluslar arası platformda düzenlenen VIV Türkiye 2013 Fuarı’na ilk kez bu yıl katıldık.

Bu fuara katılırken ki amacımız; gerek yurt dışı ve gerekse yurt içi ziyaretçi ve katılımcılarla bir araya gelebilmek, birebir görüşme olanağı ile firmamız ve ürünlerimizden bahsederek yeni bağlantılar kurmak, mevcut gelişmeleri yakından ve yerinde takip etmekti. Bu bağlamda fuar bizim açımızdan olumlu geçmiştir. Yem katkı üreten firmalar arasında ürün güvenilirliği ve kalitesi ile bu pazarda haklı bir yer edinmiş olan firmamızın ilaç pazarında da aynı ilkelerle ilerleyerek ve mevcut yasal değişiklikler doğrultusunda gerekli yatırımları yaparak geleceğin lider firmalarından biri olacaktır.

VIV Türkiye 2013 fuarında kendi üretimimiz olan “Yem Katkı Ürünleri”ni ve fason olarak ürettirdiğimiz “Veteriner İlaçları”nı tanıtarak kullanımları ve faydaları hakkında bizi ziyaret edenlere bilgi verdik.

Standımıza olan ilgi oldukça yüksek düzeydeydi. Fuara katılım amacımızı karşılayan bir etkinlik oldu ve bu da bizi sevindirdi.

Türk Kanatlı Sektörü, çok hızlı adımlarla gelişen ve kendini yenileyen bir sektör haline gelmiştir. Bu nedenle entegre bazında değerlendirme yaparsak; irili ufaklı tüm entegreler daha iyi hizmeti sunabilmek adına sürekli yatırım yapmaktadırlar. Bu da doğal olarak sektörün kendisini sürekli yenilemesine sebebiyet vermektedir. Bu gelişmelere böyle bir fuarda Türkiye olarak ev sahipliği yapmak ta bizim bu sektöre ne denli önem verdiğimizin bir göstergesidir aslında.

Yıllardır birlikte çalıştığımız müşterilerimizin dışında da yeni müşterilerle tanışmak için güzel bir zemin oldu VIV 2013. Yurt dışı bağlantılarımızı da geliştirebileceğimiz yönde adımlar attık. İlerleyen zamanda ürünlerimizi yurt dışı pazarda da sunuyor olacağız. Fuarı düzenleyen ve emeği geçen, ziyaretçi ve katılımcılar dahil herkese teşekkür ederiz.